Over mij

Fijn dat je meer wil weten over wie ik ben en wat ik doe. Het meeste van mijn werk bedenk ik vanuit mijn thuisbasis in Berg en Dal bij Nijmegen. Daar schrijf ik muziek en teksten vanuit mijn prachtige kleine houten boshuis. 

Nijmegen voelt echt als mijn thuis en ik ben er geboren en getogen. En ook al ben ik nieuwsgierig en hou ik ervan zonder plan met mijn camper op pad te gaan en het liefst lang en ver, toch ben ik altijd weer blij als ik over die Waalbrug de stad inrijd. 

Ik beschouw mezelf als maker. Soms dicht ik. Soms schrijf ik liedjes. Soms schrijf ik een verhaal. Soms maak ik een video. Het maakproces is waar ik het meeste plezier uit haal. 

Op dit moment werk ik nog hard aan de voorstelling “Onverwacht” en speel daarom iets minder. Komend jaar laat ik het resultaat graag zien en horen.

Wil je iets weten, iets zeggen of wil je me eens spreken of uitnodigen? Neem dan contact op per mail  bijvoorbeeld.

Voel je natuurlijk vooral vrij om ondertussen mijn gedichten, verhalen of treinverhalen te lezen. Of een kijkje te nemen bij mijn alter-ego Yilli-G. En niet te vergeten: mijn muziek te luisteren op Spotify of één van de andere streaming kanalen.

Yildiz

Bewaren

Foto door Dieter Schalk