Eigenlijk wilde ik naar Terschelling

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgyzr5ANDGsuo63oqd_xJYEqxExPi4u65wDELFoiI9mwke0Q/viewform?usp=sf_link

Update: de bundel is uitverkocht! Stuur een bericht of mail om er eentje te reserveren uit een tweede druk. Ik stuur je dan een bericht wanneer er voldoende reserveringen zijn om de bundel bij te laten drukken en zorg dat hij tegen die tijd je kant op komt. Wel is (een klein aantal exemplaren van) het boekje nog te koop bij onderstaande winkels.
—–
Hij is af! Wat een bijzonder, leerzaam, fijn en inspirerend maakproces was dit en wat ben ik blij met het eindresultaat. Mijn bundel Eigenlijk wilde ik naar Terschelling, met elf gedichten, geïllustreerd door Doesjka Bramlage is sinds 1 juni te koop. De oplage van 100 is inmiddels bijna uitverkocht. Bel, mail of stuur een bericht via deze website om er eentje van de laatste drie exemplaren te bemachtigen.

Verder is Eigenlijk wilde ik naar Terschelling nog te koop bij:
(De fysieke winkel van) Knust Press / Extrapool Nijmegen (3 ex)
Boekhandel Rosenberg Terschelling (5 ex)

Oplage 100
Prijs € 15,-

3 Comments on “Eigenlijk wilde ik naar Terschelling

 1. Hoi,

  Wat gaaf! Ik zou er heel graag 2 willen kopen!! Eentje voor mijn ouders (verstokte Terschelling lovers) en voor mijzelf!
  Kan dat?

  Groetjes,
  hester wieske

  • Hoi Hester,

   Zeker, leuk! Ik neem contact met je op per e-mail.

  • Ps: mocht je niets hebben ontvangen dan kan het zijn dat hij in Spam staat.

   Mvg Yildiz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: