Over mij

Ik beschouw mezelf als maker. Soms dicht ik. Soms schrijf ik liedjes. Soms schrijf ik een verhaal. Soms verbind ik alles dan weer aan een collage of fotoserie.

Wanneer het af is, ben ik tevreden. Andersom trouwens ook: wanneer ik tevreden ben, is het af. En vaak is daarmee de kous dan dus óók af. Want uit het maken zelf haal ik alle voldoening. Vandaar ook, gecombineerd met vroeger een licht ongemak in de spotlight, speelde ik lange tijd niet of nauwelijks. Het liedje is af, opgenomen, niks meer aan doen, tijd voor iets nieuws!

Toch is het soms ook leuk om de dingen die je maakt met mensen te delen en te voelen hoe het landt, dus probeerde ik het maar weer eens, dat spelen. Afgelopen winter op een huiskamerfestival in Nijmegen.

En dat was super! Samen in een kleine setting. Het publiek dichtbij. Interactief en persoonlijk. We hebben plezier gehad en ik vond het fijn om mijn werk te laten horen. Het was bovendien ook nog eens gezellig, dat samen musiceren. Weer eens wat anders dan in mijn houten hut in het bos bij de open haard met slechts mezelf als publiek.

Zo nu en dan doe ik dat dus weer, dat spelen. Wanneer ik daar bijvoorbeeld zelf écht zin in heb. Of iemand heel overtuigend is. En tussendoor blijf ik lekker maken. Want dat is het aller aller leukst.

Wil je iets weten of wil je me uitnodigen? Neem gerust contact met me op! Per mail  bijvoorbeeld.

Voel je natuurlijk vooral vrij om ondertussen mijn gedichten of treinverhalen te lezen. Om mijn nieuwe muziek te beluisteren moet je nog heel even geduld hebben. Het is opgenomen en komt online zodra de video af is. Wel kun je wat ouder werk beluisteren hier op de site.

 

Yildiz

Bewaren