Over mij

Fijn dat je een kijkje neemt op mijn website. Je vindt hier meer over wat ik doe. Het meeste gebeurt vanuit mijn thuisbasis in Berg en Dal bij Nijmegen. Daar schrijf en bedenk ik muziek en teksten vanuit mijn prachtige houten boshuisje.

Ik beschouw mezelf als maker. Soms dicht ik. Soms schrijf ik liedjes. Soms schrijf ik een verhaal. Soms verbind ik alles dan weer aan een collage of fotoserie.

Wanneer het af is, ben ik tevreden. Andersom trouwens ook: wanneer ik tevreden ben, is het af. En vaak is daarmee de kous dan dus óók af. Want uit het maken zelf haal ik alle voldoening. Vandaar ook speelde ik lange tijd niet of nauwelijks. Het liedje is af, opgenomen, niks meer aan doen, tijd voor iets nieuws! Bovendien vond ik de spotlight maar ongemakkelijk.

Toch is het soms ook leuk om de dingen die je maakt met mensen te delen en te voelen hoe het landt, dus probeerde ik het maar weer eens, dat optreden; vorig jaar winter op een huiskamerfestival in Nijmegen.

En dat was super! Samen in een kleine setting, het publiek dichtbij. Interactief en persoonlijk. Het was bijzonder en ik vond het fijn om mijn werk te laten horen. Het was bovendien ook nog eens gezellig, dat samen musiceren. Voor herhaling vatbaar dus!

Zo nu en dan treed ik dus weer op en het bevalt me steeds beter. En tussendoor blijf ik lekker maken, want dat is het aller aller leukst!

Wil je iets weten of wil je me uitnodigen? Neem gerust contact met me op! Per mail  bijvoorbeeld.

Voel je natuurlijk vooral vrij om ondertussen mijn gedichten of treinverhalen te lezen.
En bezoek Spotify, Instagram of Facebook voor muziek, foto’s en het laatste nieuws.

 

Yildiz

Bewaren